Archives máj 2019

Ako vybrať pohovku do bytu

Chcete si dokonale zariadiť obývaciu izba v byte? Nesmiete zabudnúť na pohovku. Pohovka je jedna z najdôležitejších častí obývacej izby. Nie je deň bez toho aby ste sa na ňu neposadili. V obývacej izbe sa schádzajú všetci členovia rodiny, preto musí byť vaša pohovka predovšetkým pevná a pohodlná. Musíte sa rozhodnúť, na čo budete pohovku najčastejšie používať. Nechávate často u seba doma niekoho prespať? Alebo máte menší byt a spíte na pohovke vy? V tomto prípade musíte vybrať rozkladaciu pohovku. Zároveň sa do vašej obývačky musí vliezť. Akú pohovku teda vybrať?

Read More

Ako vybaviť balkón v paneláku

Bývate v paneláku a máte malý balkón? Neviete čo s ním? Poradíme vám, ako si ho zariadiť, aby vyzeral útulne. Každý má rád niečo iné, preto je dôležité, zamerať sa v prvom rade na seba. Máte radi kvety? Určite nebude problém dostať ich na balkón. Ak máte radi letné posedenie vonku, môžete ho mať na svojom balkóne. Bude síce maličké, ale aj to postačí, aby ste vyšli na chvíľu na vzduch. Z malého panelákového balkóna si môžete tiež urobiť relaxačné miesto. Tu potom budete chodiť odpočívať a čerpať novú energiu.

Read More

Kde upravovať fotky online?

Ak nechcete sťahovať do počítača ďalšie programy, pri ktorých si ani nie ste istí, či budú správne fungovať, môžete skúsiť jeden z fotoeditorov online. Väčšinou veľmi dobre zvládajú základné úpravy fotografií. Ich veľkou výhodou je, že sú väčšinou zadarmo. Pre bežného užívateľa alebo fotografa začiatočníka budú teda určite postačujúce.

Read More

Chcete pre svojho psíka to najlepšie? Vyberte mu pohodlný pelech

Občas sa aj psík potrebuje schovať pred okolitým svetom a oddýchnuť si, aby načerpal nejakú energiu. Práve pre takéto príležitosti by mal mať pripravený pelech, v ktorom ho nebude vôbec nikto rušiť. Súčasný trh je pestrý, pričom ponúka nepreberné množstvo alternatív. Siahnuť môžete po prepravke, klietke, pelechu, poduške i vankúši. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, ako pri výbere pelechu postupovať, aby ste vybrali čo možno najlepšie riešenie.

Read More

Kuchynské vybavenie – na čo nesmiete zabudnúť

Sťahujete sa prvýkrát do vlastného bytu alebo si zariaďujete novú kuchyňu? Viete čo všetko budete potrebovať? Poradíme vám, aké veci sú najdôležitejšie, a naopak s akými vecami sa nemusíte ponáhľať. V kuchyni trávite nejaký čas každý deň, preto je dôležité, aby ste tu našli všetko čo potrebujete. Akonáhle vám niečo dôležité bude chýbať, strávite ďalšiu hodinu tým, že budete vymýšľať, ako to nahradiť. Prečo sa ale zbytočne zdržiavať, keď si môžete všetko nachystať dopredu?

Read More