Archives august 2017

Tipy pre letnú jazdu autom

Cestná prevádzka je v letných mesiacoch najintenzívnejšia, čo znamená zvýšenú záťaž ako pre šoférov, tak pre ich vozidlá. Nech už sa teda chystáte autom na dovolenku, alebo vás za volant ženú pracovné povinnosti, pozrite sa na niekoľko vecí, ktoré vám šoférovanie v horúcich letných mesiacoch uľahčia.

Read More



Čo robiť, ak vás stará kuchyňa omrzí

Sedíte vo svojej starej, už stereotypnej kuchyni, ktorej dvierka sa sem tam rozpadnú alebo vám niekedy ostane rúčka z dvierok skrinky v rukách, a neviete, ako ďalej? Rozmýšľate, či si požičať peniaze na celkovú prerábku kuchyne alebo len poopravujete tú starú a doplníte ju niečím novým? Rozhodne prerábka starej kuchyne bude lepšia voľba!

Read More

Filtre

Tohoročné leto bolo suché a horúce. Každý kto mohol utekal z mesta na vidiek, na kúpaliská či do prírody. Kdekoľvek, kde sa dalo trochu schladiť a osviežiť. Takým miestom je aj chalupa na dedine. Hrubé múry starých domov sa len tak ľahko neprehrejú, ako panelák a aj stromy v ovocnej záhrade poskytujú vytúžený tieň. Len rybníky boli preplnené a voda v nich špinavá. Pre budúci rok si spravte vlastné kúpacie jazierko.

Read More

Tip na výlet: Lobkovický palác aneb umelecké zbierky na mieste stredovekého smetiska

Nemáte cez víkend čo robiť a chceli by ste sa prejsť? Zamieriť von zo svojho panelákového bytu? Vydajte sa na cestu do Prahy. Ak sa vydáte na Pražský hrad z Klárova a vystúpite po Starých zámockých schodoch, dostanete sa až k východnej bráne. Prejdete, a po ľavej ruke v spodnej časti Jiřské ulice uvidíte Lobkovický palác. Stavbu, ktorá určite stojí za návštevu.

Read More