Archives december 2021

Prečo neskladovať veci pod posteľou

Úložných priestorov nie je nikdy dostatok. Pokiaľ bojujete s relatívne malým množstvom miesta, potom najskôr hľadáte každú voľnú medzeru, ktorá je vhodná na ukladanie vecí. Je to pochopiteľné, pretože by ste v opačnom prípade museli dané veci vyhodiť. V ponuke je okrem iného aj pivnica. Ak ale všetky vami skladované veci potrebujete, každodenná cesta do pivnice vás po čase prestane baviť. Ako teda ľudia riešia skladovanie vecí? Častým útočiskom sa stáva miesto pod posteľou. Tu sa ale pozastavíme. Skúste si odpovedať na otázku, či je práve toto miesto vhodné.

Read More



Prečo sa oplatí mať kuchyňu na mieru?

Pri zariaďovaní svojho nového domova by ste mali myslieť na to, aby ste sa tam vždy cítili čo najviac pohodlne. Ak by zariaďovaniu vášho domu malo predchádzať zdĺhavé chodenie po obchodoch s nábytkom, pri snahe zladiť všetok rôzny nábytok by vás mohlo prejsť všetko nadšenie. Dajte si aj vy navrhnúť kuchyňu na mieru a nechajte svoj vysnívaný domov stať sa skutočnosťou.

Read More

Obľúbené dvojfarebné kombinácie v roku 2021

Internet vám ponúka mnoho farebných kombinácií, podľa ktorých si môžete vybaviť svoju domácnosť. Čo sa takto zamerať na farebné kombinácie, ktoré patria v poslednej dobe medzi tie vôbec najobľúbenejšie. Ide vždy aspoň o dve farby. Pokiaľ teda nemáte radi dvojfarebné kombinácie, potom sa budete musieť poobzerať inde. Stále veľké množstvo obyvateľov sa prikláňa k jednej farbe. Ak volia aj druhú farbu, jedná sa o malé množstvo s pomerom napríklad 75:25%. Prečo ale nevyskúšať dvojfarebnú kombináciu s rovnakým pomerom využitia?

Read More

teplomer

Nižšie teploty v byte

Čas ubieha neuveriteľnou rýchlosťou, a tak je potrebné byť neustále pripravený na rôzne ročné obdobia. Hoci je jeseň, nie je od vecí sa už začať pripravovať na leto. Pokiaľ vás každým rokom trápia vysoké teploty v byte, potom s nimi musíte zatočiť. Viete, ako sa dá teplota v byte znížiť? Ak nie, máme pre vás niekoľko tipov. Pomocou týchto tipov docielite nižšie teploty. Netvrdíme, že vám všetky tipy pomôžu k tomu, aby vám nebolo horúco, ale rozhodne stoja za to, je vyskúšať. Ak sa budete držať nižšie uvedených tipov, môžete sa následne tešiť na nižšie teploty.

Read More

Ako často upratovať a ako sa dá upratovanie rozdeliť na tri kategórie

Upratovanie bytu alebo rodinného domu je základom bývania. Pokiaľ tento proces budete ignorovať, potom sa vám v miestnostiach bude nazhromažďovať prach a nečistota. Tento problém však nie je jediný. Trpieť môžu aj vaše okná, ktoré budú niekoľko týždňov alebo mesiacov neumyté. V neposlednom rade sa vám do bytu dostane háveď, hmyz a škodcovia. Počnúc pavúkom a končiac u škodcov, ktorí sa objavujú v nečistotách. Neviete, ako často by ste mali upratovanie vykonávať? Nezúfajte, na túto otázku svojim spôsobom neexistuje správna odpoveď. My vám však poradíme niekoľko málo tipov.

Read More

Vybavujeme predsieň od základu

Zariadiť predsieň môže byť čas od času tou najzložitejšou úlohou vôbec. Predsieň totiž býva miestnosťou, ktorú vidíte po príchode ako prvú. Inými slovami sa zároveň jedná o miestnosť, ktorá by vo vás mala prebudiť príjemnú atmosféru a skvelú náladu. Zvlášť vo chvíli, keď sa necítite úplne najlepšie, pretože prichádzate z práce, kde sú na vás kladené náročné požiadavky. Domov je miestom bezpečia a pokoja. Ak tento cieľ chcete dosiahnuť, potom musíte začať pri predsieni. Až potom môžete hovoriť o tom, že váš byt alebo rodinný dom je urobený podľa vás.

Read More