Archives január 2019

Zelené balkóny pomôžu mestám

Každý rok je suchšie, v mestách už takmer neprší. Mestská zeleň trpí, trávniky sú cez leto hnedé. Ľudia vyhľadávajú fontány alebo aspoň tieň, aby sa ukryli pred spaľujúcim slnkom. Nákupné centrá sú klimatizované, no ich prevádzka a parkoviská ešte viac zhoršujú klímu v mestách. Pritom riešenie je veľmi jednoduché a každý z nás môže prispieť k zlepšeniu situácie.

Read More

Prikúrte si zadarmo

Zima je v plnom prúde, kotolne ústredného kúrenia bežia naplno a vám je vo vašom byte stále zima? Nechcete doplácať za dodatočne spálenú elektrinu v elektrických ohrievačoch, ale chceli by ste mať doma naozaj teplo? Existujú spôsoby, ako si zlepšiť tepelnú pohodu a neplatiť nič alebo skoro nič navyše. Možno aj vám pomôžu malé a dobré rady, ako sa mať doma lepšie.

Read More

Balkónový nábytok v zime

Balkón na bytovke je pre mnoho ľudí jediný spôsob, ako tráviť trochu času vonku, mimo štyroch múrov. Najčastejšie sú miestom, kde sú pestované kvety a u tých rozhľadenejších aj zeleniny pre vlastnú spotrebu. Balkón je aj miestom oddychového posedenia. Nábytok využívané pre tieto chvíle si vyžaduje našu starostlivosť najmä v zime.

Read More

Nábytok na mieru pre originálny domov

Ste už unavení z nekonečného prehľadávania obchodov s nábytkom? Neviete nájsť kúsok, do ktorého by sa oplatilo investovať? Chcete niečo originálne podľa vašich predstáv? Nábytok na mieru je riešenie. Síce sú cenovky o čosi vyššie, dostanete však nespočetne veľa možností a výhod. Poďme sa na ne spolu pozrieť.

Read More

Postele pre romantikov a nespavcov, nový trend pre rok 2019

Romantici to majú často veľmi ťažké, keď dôjde na zariaďovaní spálne. Spálňa by mala byť
útočiskom pred vonkajším svetom, lenže okrem romantických textílií často narážajú spotrebitelia v ponuke skôr na moderné či minimalistické kusy nábytku. Naše romantické sny sa od detstva odvíjajú z
rozprávok a je známe, že správna princezná spí v posteli s nebesami. Rok 2019 praje v dizajne nábytku práve romantike, takže si nebudeme musieť pripadať detinsky, keď sa budeme po posteli s nebesami v obchodoch s nábytkom pýtať. Než ale do takej postele investujeme, potrebujeme zvážiť niekoľko detailov.

Read More