Archives november 2018

Zrubový profil prinesie kúsok hôr do vášho bývania

Láka vás tráviť pohodový čas v horskej chate, s interiérom z dreva, v príjemnom teple krbu a jedinečnej atmosfére celého tohto priestoru? Podobný pocit už nemusí byť len doménou zimnej dovolenky, ale realitou každého dňa. Stačí sa len pustiť do malej prerábky vášho bytu či domu a interiér podobný tomu horskému si bez náročnejšej práce vytvoríte aj u vás doma. Poponáhľajte sa však s prácami tak, aby ste to stihli ešte do Vianoc.

Read More

Súkromie nie len pri okne

Všetci máme radi veľké okná, aby sme mali dostatok denného svetla v miestnostiach. Nie len preto, že chceme šetriť na umelom osvetlení. Denné svetlo je oveľa príjemnejšie a rovnomerne rozložené, takže sa pri ňom dobre pracuje, dobre oddychuje aj dobre číta. Na druhej strane by sme si radi zachovali svoje súkromie doma a v práci nechceme byť rozptyľovaní dianím vonku. Ako skĺbiť intimitu a primerané osvetlenie?

Read More

Koniec úrody aj na balkónoch

Pohľad z okna von v tomto čase dáva tušiť, že aj keď tohoročné leto bolo prinajmenšom o dva mesiace dlhšie, ako po iné roky, je nenávratne preč. Jeseň sa hlási svojimi rannými hmlami a sychravými dňami a každé ráno pozeráme teplomer, či nadránom už nemrzlo. Starostlivé gazdinky odkladajú z balkónov okrasné letničky a pred mrazom chránia trvalky. A tie šikovnejšie už zobrali poslednú úrodu ovocia a zeleniny z balkónov.

Read More

Obraz z fotky

Interiér príbytku si každý z nás chce spríjemniť a zariadiť podľa svojho vkusu. Chceme sa doma dobre cítiť a chceme, aby bola domácnosť jedinečná a vyžarovala našu osobnosť. Okrem nábytku v štýle, ktorý obľubujeme, priestor dotvárajú aj vkusné doplnky a výzdoba. Napríklad obrazy. Ak nie ste zberateľ originálov a nechcete mať steny plné reprodukcií z hobby marketov, aké máte možnosti?

Read More