Archives september 2016

Úsporná sprchová hlavica

Sprchovanie sa je oproti kúpaniu v napustenej vani úspornejšie, stojí nás menej peňazí. Vedeli ste ale, že aj pri sprchovaní môžeme ešte viac ušetriť, keď použijeme kvalitnú sprchovú hlavicu? A nejde len o úsporu trocha vody. Ďaleko väčšiu časť nákladov, ako cena vody, tvorí energia na ohrev vody. O šetrení pri sprchovaní sa naozaj oplatí uvažovať.

Read More



Prenájom bytu v Bratislave

Pre mnohých ľudí je snom získať prácu v Bratislave. V ich rodisku je často práce málo alebo je zle platená. Presťahovanie sa do hlavného mesta pre nich znamená nie len uplatnenie v odbore, ale aj vyššiu mzdu a tým možnosť splniť si ďalšie svoje sny. Najprv však je treba vyriešiť hlavný problém. Získať vhodné bývanie.

Read More

Viac tepla z radiátorov

Tiež máte pocit, najmä na jeseň, že by radiátory v byte mohli kúriť viac? Termostat je nastavený naplno, ale vám je stálo chladno? Problém je, že termostat dokáže regulovať teplotu smerom dole, ale výhrevnosť radiátora nezvýši. Predstavujeme jednoduchý spôsob, ako získať z radiátorov viac tepla a zaistiť si lepšiu tepelnú pohodu nie len v paneláku.

Read More