Archives november 2023

Viete ako sa starať o batériu vášho elektro bicykla?

Vlastníte elektro bicykel, praktický a ekonomický spôsob dopravy, ktorý je ideálny pre mestské prostredie a hustú premávku? Elektro bicykel vám otvára dvere do miest, kam by ste sa autom ťažko dostali, a pri dochádzaní do práce je neoceniteľným spoločníkom. Ak zvažujete kúpu elektro bicykla alebo už jeden vlastníte, tu sú tipy, ako predĺžiť životnosť jeho batérie.

Read More



Nenechajte steny bytu vychladnúť

Takzvané prechodné obdobie, teda prechod z leta do jesene, kedy už je vonku chladnejšie, ale ešte nie úplne zima a v príbytkoch ešte netreba naplno kúriť, ale občas zvýšiť teplotu treba, je najmenej náročné na dodávanú energiu, ale najviac trpí náš komfort. Neurobte tieto chyby, aby ste zbytočne neplatili veľa za teplo a pritom netrpeli zbytočne chladom v byte.

Read More

Do novej domácnosti nový kávovar

Zariaďovať si novú domácnosť nemusíte vždy len vtedy, keď sa presťahujete do nového a väčšieho bytu. Rovnaké príjemné radosti z vyberania nového nábytku a vybavenia vás môžu postretnúť aj vtedy, keď ste sa rozhodli k svojmu hlavnému príbytku zaobstarať si letné sídlo. Domček so záhradou na vidieku. Hoci ho využívate len menej času, neznamená to, že by ste si nemohli dopriať aj trochu komfortu.

Read More