Archives jún 2017

Univerzálny recept, ako byť dobrou macochou alebo otčimom?

Rad ľudí je presvedčených, že ženy majú v sebe automaticky materský cit, a preto pre nich nie je problém postarať sa a dať lásku aj úplne cudzím deťom, ktoré vydajom získajú. Skutočnosť je ale oveľa zložitejšie. Obrázok zlej macochy, ktorá si robí z nevlastných detí sluhov už dávno neplatí. Oveľa bližšie pravde je pravý opak. Žena sa snaží vychádzať nevlastným deťom všemožne v ústrety, nakloniť si ich a vychádzať s nimi. Lenže nie vždy je táto snaha tiež ocenená. Čo keď ste nútení zdieľať jeden panelákový byt s deťmi svojho partnera a neklape to? To isté platí aj o mužoch, ktorí zdieľajú byt s deťmi svojej partnerky.

Read More



Nové trendy v zoznamovaní: Hľadajte náprotivok po čuchu

Pred nejakou dobou ste sa rozišli s partnerom či partnerkou alebo sa rozviedli. Dali ste si nejaký čas na zotavenie. Venovali sa samy sebe a svojim koníčkom, lízali si rany. Teraz máte konečne pocit, že nastal čas poobzerať sa po novom partnerovi alebo partnerke. Cítite sa dostatočne sebavedome a spokojní sami so sebou, aby ste si pritiahli do svojho života toho správneho človeka. Ako sa ale zoznámiť s niekým novým, keď sa pohybujete v stále rovnakom okruhu ľudí? Opustite komfort svojho panelákového bytu a vydajte sa von.

Read More

Havarijné poistenie

Už máte tohoročnú dovolenku naplánovanú? A patríte k tým, ktorí poletia k moru alebo k tým, ktorí si aj cestu na dovolenku užijú a pôjdu svojím autom? Obidva spôsoby majú svoje výhody aj nevýhody. Pri leteckej preprave spoznáme len miesto pobytu, pri doprave autom spoznáme oveľa väčší kus krajiny aj ľudí v nej. Avšak nie všetky zážitky môžu byť len pozitívne.

Read More

Aj pes potrebuje svoje miesto

V každom byte sú priestory spoločné pre všetkých členov domácnosti a potom osobitné miesta, ktoré slúžia len jednému jej členovi. Kuchyňu a kúpeľňu máme spoločné, no každý spíme vo svojej posteli. Aj v obývačke máme svoje obľúbené miesta, kde trávime čas s knihou, časopisom alebo pri sledovaní televízie. A výnimkou by nemal byť ani náš štvornohý miláčik.

Read More