Archives máj 2022

Zväčšite opticky svoje bývanie

Tipov, ako zväčšiť opticky svoj malý byt nie je nikdy dosť. Každý by chcel žiť vo veľkých bytoch. Nie vždy je táto možnosť na dosah rúk. Pokiaľ ste si zaobstarali malý byt a máte pocit, že sa vám opticky do neho nič nevlezie, snažte sa ho aspoň po tejto stránke zväčšiť. Trikov a tipov, ako to dosiahnuť je niekoľko. Stačí sa len zamerať na úplné základy a razom uvidíte, že je váš byt po optickej stránke oveľa väčší. Pevne veríme, že si to nevšimnete iba vy, ale aj vaši priatelia a rodina. Chcete poznať recept na to, ako opticky zväčšiť byt? Poďme sa naň pozrieť.

Read More



Dôvody, prečo voliť v byte drevo

Drevo je obľúbeným prírodným materiálom. Čo sa týka bývania, využíva sa prakticky všade. Pokiaľ sa drevu vo svojom byte vyhýbate, prezradíme vám dôvody, ktoré vás presvedčia o tom, že je tento prírodný materiál tá správna voľba pre váš domov. Stačí sa len drevu otvoriť. Drevo sa dá využiť vo všetkých miestnostiach. Nezáleží na tom, či sa jedná o spálňu, detskú alebo obývaciu izbu. Okrem iného sa dá drevo využiť aj v kuchyni, na záchode alebo v kúpeľni. Je dobré sa však držať určitej miery. Ako sa totiž hovorí, nič sa nemá preháňať. Aké dôvody vás presvedčia o tom, že je drevo dobrá voľba?

Read More

Tipy na zápach z cigariet alebo ako sa ho zbaviť

Prenajímate byt nájomníkom a po čase zistíte, že vám v ňom ľudia fajčia? Či už samotní nájomníci alebo ich návšteva? Smrad sa nedá vydržať? Okrem toho byt prenajímate vybavený a máte strach z toho, že sa smradu len tak nezbavíte? Nezúfajte, existuje niekoľko možností, ako sa nepríjemného zápachu zbaviť v priebehu pár dní. Počítajte však s tým, že sa tento proces nezaobíde bez menších investícií. Na druhú stranu sa jedná o prírodné riešenia, ktoré zakúpite prakticky v akomkoľvek obchode. Poďte s nami nakuknúť na zaujímavé tipy.

Read More