Archives marec 2022

Spať ako vatičke môžete nie len doma

Situácia minulých rokov ukázala, že je výhodné mať okrem bytu aj ešte jedno miesto na bývanie, pokiaľ možno na vidieku či priamo v prírode. Chata v lese alebo chalupa pri rybníku poskytuje nielen potrebnú izoláciu, ale aj priestor na relax a celkové upokojenie. Pokojnejší život ponúka aj opravené bývanie na vidieku. Okrem samotnej podlahovej plochy, na rozdiel od bytu, máte mimo mesta k dispozícii aj svoju záhradu alebo ostatné priestory v prírode.

Read More



Najobľúbenejšie štýly bývania

Pokiaľ novo zariaďujete bývanie, mali by ste si z niekoľkých štýlov vybrať iba jeden. V momente, keď k vám vstúpi návšteva, behom pár sekúnd spozná, aký štýl bývania ste si zvolili. Ak sa v tomto odvetví nevyznáte, nezúfajte. Popíšeme vám, aké štýly bývania existujú a v čom sa od seba líšia. Výber štýlu bývania nemusí byť chvíľková záležitosť. Skúste sa nad každým štýlom aspoň na pár sekúnd zastaviť a následne si pre seba povedať, v čom je tento štýl originálny. Okrem toho nie je od veci napísať na papier ako pozitíva, tak negatíva. Poďme sa spoločne pozrieť na rôzne štýly bývania.

Read More

Pravidlá pre zhotovenie jedálne v malom byte

Jedáleň je miestnosť, ktorá slúži na stravovanie. Dalo by sa povedať, že sa jedná o priestory, v ktorých by sa mala stretnúť celá rodina vo chvíli, keď ich čakajú spoločné raňajky, obed alebo večera. Trend jedální k nám doputoval zo zahraničia. Väčšina rodín však je stále v kuchyni, pretože práve túto miestnosť považujú za tzv. jedáleň. Prečo si ale neurobiť aspoň malý kútik, ktorý sa bude môcť nazývať jedálňou? Nemusíte sa obávať toho, že by nefungovala aj v malých bytoch. Ak bývate v byte s menším priestorom, poradíme vám, čoho sa pri zariaďovaní jedálne držať.

Read More